erwtensoep

© Made in Sweden by JUST IN CASE

bottom
top

Dutch Mountain -- | --Lisskogsbrändan 7-9 -- | -- 782 91 Malung -- | -- Telefon +46 (0)280 51039 -- | -- E-post info@dutchmountain.se

Restaurangen

Dutch Mountain är ett mycket mysig matställe vilket utstrålar den typisk holländska trevnaden. Företaget drivs av Elza och Rick.

De vill göra något som de är duktiga på. Dessutom vill de tillsätta något nytt till den svenska marknaden; holländska köket. Ta gärna en titt på vår meny så att du får ett bra intryck på vad värdinnan Elza har att erbjuda.

Lastbilchaufförer är mycket välkomna! För chaufförerna finns det ett speciellt kundkort de kan få. Med detta kort kan de, mot en liten avgift, använda vårt badrum med toalett och dusch.

För de som vill stanna kvar lite längre och vill njuta av den fina utsikten, har vi även ett 2-personsrum att erbjuda. Denna B & B kan hyras både med eller utan sängkläder. Cirka 15 meter bort från rummet ligger badrummet. På morgonen har ni möjlighet att äta frukost i antingen restaurangen eller på uteserveringen. Den vackra vyn och ron är garanterade.

Tack vare vårt höga läge –vilket garanterad betyder snö i minst fyra månader under vintersäsongen- är Dutch Mountain ”påstigningen” till Hike Husky Tours. Drömmen om att åka hundspänn kan bli verklighet här! Vi gör det gärna enklare åt er, så att ni kan kombinera saker och ting. Priser, bokningar och mer information om turarna hittar du på www.hikehuskytours.se.

Vi hoppas du har fått ett bra intryck på både oss, vår web sida och vår restaurang.

Dutch Mountain har öppet tisdag - söndag 10:00 – 21:00 året runt. Värden Rick och värdinnan Elza välkomnar er!

Vi ses!

restaurant
Nederlands
Svensk

Dutch Mountain

Restaurang

Meny

Bilder

Karta/Kontakt

Länkar