© Made in Sweden by JUST IN CASE

bottom
top

Dutch Mountain -- | --Lisskogsbrändan 7-9 -- | -- 782 91 Malung -- | -- Telefon +46 (0)280 51039 -- | -- E-post info@dutchmountain.se

broodje

Vår ”no nonsens” meny med mycket bra priser avspeglar Dutch Mountains koncept. Tack vare de varierade rätter -däribland även vegetariska- hittar alla en rätt som passar sig. Tveka inte och beställ det du är sugen på; har restaurangen öppet, så har köket öppet. Du kan själklart även beställa en varmrätt på morgonen eller komma in på kvällen för att bara ta en efterrätt. Det spelar ingen roll, det är du som bestämmer!

Glöm inte våra ”specials”; vi har alltid något gott i köket som inte står på menyn. Fråga värden eller värdinnan och få reda på det!

Inspirationen tar vi från det holländska köket och givetvis är alla våra rätter färsk tillrett. Så är t ex marinaden till den jättegoda ”varkenshaassaté” hemlagat ävensom ”de langedijkerkoolschotel”. Hur holländskt vill du ha det? Är det minusgrader ute, så står kokkärlen med ärtsoppan på spisen, klar att serveras. Eller vad tycker du om en god ostsoppa, gjord av riktig Beemster ost. Vi har även äppelkaka!

Ni är välkomna! Helst med tom mage!

Menyn

fika
Nederlands
Svensk

Dutch Mountain

Restaurang

Meny

Bilder

Karta/Kontakt

Länkar